Vekommen til Stavsetsvingen sin hjemmeside, www.stavsetsvingenvelforening.no

På hjemmesidene finner du informasjon om velforeningen, hvem som sitter i styret og du kan kontakte oss.

Stavsetsvingen velforening består av 74 husstander. Vi har ett felles ansvar for å holde fellesområdene, med veier, stier, lekeplasser, felles grøntareal og VA anlegg i orden. Arbeidet utføres tildels på dugnad og ved innleid hjelp.

Styret er avhengig av å ha korrekt kontaktinfo på den enkelte husstand.
Hvis kontaktinformasjon endres sender du e-post med endringene via "kontakt" på hjemmesidene til styret.

Fornavn
Etternavn
Mobiltelefonnummer
E-postadresse

Innlogging på hjemmesidene:
Årsberetning, regnskap, budsjett og annet er kun tilgjengelig for medlemmer.

For å få logget inn på hjemmesidene må registrering gå via webmaster. Registrering vi webmaster gir økt sikkerhet og mindre spam.
Er du ny beboer elller har problemer med å logge deg inn, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.