Skriftlig årsmøte Stavsetsvingen velforening 25.03.2020

Innkalling til årsmøte Det gjennomføres et skriftlig årsmøte 25.03.2020

Det er nå både i Norge og på flere arbeidsplasser innført tiltak for å redusere spredning av Corona smitte. Det er en tid der vi må unngå å samle mennesker på arbeidsplass, i kantine og sosialt.

Dette følger vi opp i velforeningen. Det vil ta noe tid før Corona smitten er ferdig, men vi må la prosessene fungere. Vi kunne utsette årsmøtet. men har valgt å gjennomføre årsmøtet skriftlig slik at medlemmene er orientert om status og vi har årsmøtets ulike vedtak for inneværende år.

1. Konstituering

2. Årsberetning 2019

3. Budsjett og regnskap 2019

4. Budsjett for 2020

5. Valgkomiteens innstilling

5.1. Valg av styrets leder

5.2. Valg av styrets medlemmer

5.3. Valg av revisorer 5.4. Valg av valgkomite

6. Innkomne saker: Se på hjemmesiden. (kommer)

Årsberetning 2019, regnskap og budsjett 2019, budsjett 2020, valgkomiteens innstilling og saker til årsmøtet vil være tilgjengelig for velforeningens medlemmer på hjemmesiden (krever innlogging): www.stavsetsvingenvelforening.no
Er du beboer og ikke har fått tilgang, eller har problemer med innlogging, kontakt administrator på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Innkallingen kompletteres med stemmeseddel i papir.

Stemmeseddel i papir kan sendes i post eller leveres i postkassa til Stavsetsvingen 54, den finner du på trappa.

Frist for mottatt stemmeseddel er 25.03.20 klokken 12.00
Protokoll fra årsmøtet for året 2019 publiseres på ​ www.stavsetsvingenvelforening.no

Med hilsen Stavsetsvingen velforening

Stein Andersen leder