Varsel om årsmøte 2019 på Stavset skole onsdag 27.3.2019

Innkalling vil bli distribuert via mail og i postkasse til de som ikke er registrert med mail-adresse.

Vi ber om at saker til årsmøtet sendes på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  snarest, og senest 12. mars 2019.

Årsberetning 2018, regnskap og budsjett 2018, budsjett 2019, samt valgkomiteens innstilling blir gjort tilgjengelig for velforeningens medlemmer på hjemmesiden (krever innlogging): www.stavsetsvingenvelforening.no

Er du beboer og ikke har fått tilgang, eller har problemer med innlogging på hjemmesiden, kontakt administrator på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Med hilsen

Stavsetsvingen velforening, postboks 9337, 7224 Trondheim